040 - 96 61 79
  info@wallinskonditori.se

Om oss

Wallins startade 1960 av Stig Wallin. Kort efter Stig grundade Wallins, tog han unga Gert Gustafsson som sin lärling. Stig drev sedan konditoriet några år till innan han sålde det till ingen mindre än Gert själv år 1992. Gert utvecklade och satte sin egen prägel på verksamheten. Efter ett tag köpte han upp butiken bredvid Wallins för att förbättra miljön för gäster samt utöka personal och produktion. Wallins har inte förändrats mycket sedan dess, därav den klassiska och nostalgiska känslan. 

Vi är ett anrikt café som erbjuder dig bakverk utöver det vanliga i en charmig miljö. I vårt café på Södra förstadsgatan 126 kan du avnjuta en prisvärd frukostbuffé eller en god bakelse till kaffet. Under lunchen är du välkommen in att prova vår populära salladsbuffé med kyckling, räkor eller annat tillbehör. Vi tar även emot beställningar av tårtor och smörgåstårtor för mindre och större sällskap. 

På Wallins är vi måna om att kunna erbjuda våra kunder god service och ett varierat utbud av bullar, kakor och tårtor. Som ett led i detta erbjuder vi dagligen våra gäster 14 olika frukostbullar och bröd, 8 olika vetekransar och därtill ett stort utbud av bakverk och kakor. Till storsäljarna av bullar och bröd hör våra solrosbullar och solrosbröd.

När du ska fira något speciellt så kan vi rekommendera våra populära och välsmakande tårtor. Speciellt uppskattad och kända är våra hallontårtor och prinsesstårtor. Wallins är kända för sina goda och vackra tårtor. En kunskap som är ganska unik för just Wallins tårtor är den unika konsten som Gert besitter att göra krokan vilket är mycket populärt när det kommer till bröllopstårtor. Utöver våra desserttårtor så kan vi även erbjuda ett brett utbud av smörgåstårtor.

Hitta till oss

Du hittar oss på Södra Förstadsgatan 126  i närheten av Södervärn. Wallins ligger strategiskt placerat nära en av Malmös största arbetsplatser, Universitetssjukhuset MAS. 

.