040 - 96 61 79
  info@wallinskonditori.se

Konditori Malmö

Det är tidig morgon och den frestande doften av nybakat når ut från köket på WallinsKonditori i Malmö, till alla som går förbi på gatan utanför. Snart kommer plåtar, korgar och skyltfönster fyllas på med bakverk av alla de slag. Frasiga wienerbröd, småkakor, olika sorters bröd, frallor och bakverk. Stammisar kommer droppa in för att köpa sina färska frukostbullar med sig hem. Andra kommer att slå sig ner i caféet och avnjuta den populära frukostbuffén under trevligt småprat med personalen. Under dagen kommer beställningar och förfrågningar på tårtor och bakverk fortsätta att strömma in till Konditioriet. I köket fortsätter en ständig pågående tillverkning av välkända och populära tårtor och bakverk. Wallins Konditori har funnits i sina lokaler i Malmö sedan 1960, sedan dess har verksamheten utökats och blomstrat på olika sätt. I dagsläget har vi en välbesökt frukost och lunchservering. Vi tar även emot beställningar på bröllopstårtor för upp till 300 personer.

Frukost och salladsbuffé i världsklass

Mellan 07 -11 serveras dagligen en frukostbuffé som går att jämföra med vilken högklassig hotellfrukost som helst. Här bjuds det på bröd, pålägg, flingor, mjölk, fil, ägg, kaffe och varm choklad.

Varierat utbud av bröd och bakverk

På Wallins Konditori har vi ett varierat utbud av bröd, bakelser och tårtor. Dagligen erbjuder  vi ett stort utbud med 14 olika typer av frukostbullar och bröd som är mycket uppskattat. Bland frukostbröden hör vårt solrosbröd till storfavoriterna.

Tårtor

Wallins Konditorii Malmö är kända för sina goda tårtor. Till de mest populära hör prinsesstårtorna och hallontårtorna. En tårta som personalen vill flagga för lite extra är Bombitårtan som är en mycket god tårta med sockerkaksbotten, chokladtryffel och chokladgrädde.

Beställningar

Wallins Konditori är kända för sina tårtor och kan ta emot riktigt stora beställningar på tårtor som räcker till 300 personer. Vi har tar även emot beställningar på smörgåstårtor för mindre eller större sällskap.

Välkommen till vårt konditori i Malmö! 

Hör av dig till oss!

Tel: 040 - 96 61 79
Vi svarar gärna på dina frågor!